تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

سمبوسه

    ir" target="_blank"> و نگینی خرد کرده

    .ir" target="_blank"> و
    در روغن فراوان سرخ می کنیم.ir" target="_blank"> تا گوشت پخته و صاف می کنیم روی حرارت گذاشته و نمک و سرخ شود سبزیهای خرد شده از مواد پر کرده ولایه آزاد را داخل لایه باز گذاشته تا یک دست شود به مایه اضافه کرده و شکل مثلث به خود می گیرد و زردچوبه                     کمی

    طرز تهیه

    گوشت را و سرخ شده                        2 قاشق غذا خوری

    جعفری خرد شده                               2 قاشق غذا خوری

    تمر هندی                                     نصف بسته

    نمک   و فلفل و فلفل را افزوده چند دقیقه تفت می دهیم .ir" target="_blank"> تا غلیظ شود موقع سرو سمبوسه های سرخ شده را کمی به این سس اغشته کرده مواد لازم

    سیب زمینی پخته تا وقتی که به ماهی تابه بچسبد در این زمان کمی روغن اضافه کرده سرخ می کنیم اگر روغن نمی خواهیم می توانیم رب گوجه را با آب مخلوط کرده و سرو می کنیم.ir" target="_blank"> تا موقع سرخ کردن گلوله نشود داخل ماهیتابه گذاشته تا تغیر رنگ بدهد سپس پیازهای نگینی شده را افزوده و به همزدن ادامه داده با کمی آب حل کرده و کمی تفت داده تمر را در یک لیوان اب حل کرده و چرخ شده                    3 عدد

    نان لواش بریده شده    10*   25               10 عدد   

    گوشت  چرخ شده                                 100 گرم

    پیاز نگینی و به گوشت افزوده مخلوط کرده  در این زمان نان را روی میز گذاشته گوشه سمت راست را به صورت اریب روی سمت چپ می اوریم سپس دو لایه را برگردانده حالا یک مثلث داریم وسط ان را گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , ,

آمار امروز پنجشنبه 23 آذر 1396

  • تعداد وبلاگ :55489
  • تعداد مطالب :185772
  • بازدید امروز :277322
  • بازدید داخلی :18309
  • کاربران حاضر :120
  • رباتهای جستجوگر:247
  • همه حاضرین :367

تگ های برتر امروز

تگ های برتر